Minor
Web Design
& Development

Lees hier vragen, opmerkingen en feedback van studenten over de minor.

Testimonials

Opmerkingen

Het was een top minor. Ik zou hem zo nog een keer kiezen! Voor ik begon met de minor had ik weinig kennis en skill in Javascript. Ik kon net een class toevoegen en weghalen met jQuery. Nu kan ik een Webapp bouwen! Leraren geven goed en gedetailleerd feedback. Het was zeker een flinke uitdaging en de lesstof was af en toe erg heftig. Maar na verdieping erin heb ik toch alles kunnen halen. Het niveau verschil werd goed begrepen en waardoor iedereen op een goede manier werd geholpen.

Kun je je verwachtingen toelichten?

Wij hadden het geluk om goede docenten te hebben met veel liefde voor het vak. De docenten konden uitstekend de stof overbrengen met veel enthousiasme. Er werd naar de reacties van de leerlingen gekeken en daarop werd de les/het werk aangepast. De minor heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het professionalisme van de docenten en de uitdagende werkhouding is iets wat ik tot nu toe op CMD nog niet eerder heb meegemaakt. De ruimte en beloning voor het zelf experimenteren kon (en kan) ik erg waarderen. Geweldige minor, zeker een aanrader! Super veel geleerd wat techniek betreft en ik ben hierdoor anders gaan kijken naar de code die ik schrijf. Ik waardeer het enorm dat de docenten bereid waren om extra uitleg en zelfs extra lessen te geven. Ook namen ze vaak de tijd om extra feedback te geven/inhoudelijk een vraag te beantwoorden.

Beschrijf kort wat volgens jou goed is gegaan in het project en de vakken:

Erg tof dat we voor echte opdrachtgevers dingen konden maken. De projecten sloten perfect aan op de vakken die we ervoor hebben gehad. Dit was elke keer weer het geval. Ook was het top om na bezig te zijn op school je skills echt te testen met een praktijk opdracht. Interessante opdrachtgevers die je echt een blik geven in het werkveld. Dingen leren. Studenten gemotiveerd, docenten enthousiast; enorm goeie sfeer!

Wil je nog wat kwijt?

De minor in z'n algemeen was nog veel leuker en interessanter dan ik had gedacht. Ik denk dat we met z'n allen een leuke en leerzame periode achter de rug hebben. Ik ben elke week van de minor weer uitgedaagd! Jullie hebben mij/ons gewaarschuwd voor een super drukke minor maar dit moest natuurlijk waargemaakt worden, dit is zeker gelukt. Maar heb echt super veel geleerd had niet verwacht dat het zover zou gaan (op een positive manier) Ontzettend leuke ervaring. Ben nog steeds dankbaar dat ik was toegelaten tot de minor. Heb hier veel meer geleerd qua design, UX en andere dingen die voort zijn gekomen tijdens de minor. Ik hoop dat ik de technieken die ik hier heb geleerd nog veel zal toepassen! Veel geleerd, veel uitdaging, prima docenten, zeer tevreden.

Zijn er dingen die je in de minor hebt gemist?

De waterkoker en koffie apparaat, heb ik 6 weken gemist. Eigenlijk niet. Ik vond de minor erg compleet. Vrije tijd ಠ_ಠ /s Basis JavaScript heb ik wel een beetje gemist. Het viel mij op dat het niveauverschil erg groot was. Dat is natuurlijk niet erg, maar er waren mensen die nog amper tot niet JS hadden getikt en je wordt gelijk in het diepe gegooid waardoor de onzekerheid af en toe intens werd.
       /((((((\\\\
  =======((((((((((\\\\\
     ((      \\\\\\\
     ( (*  _/   \\\\\\\
      \  / \   \\\\\\________________
      | |  |    < \         ((\\\\
      o_|  /    /           \ \\\\  \\\\\\\
         | ._  (            \ \\\\\\\\\\\\\\\\
         | /            /    /  \\\\\\\   \\
     .______/\/   /         /    /     \\\
    / __.____/  _/     ________(    /\
    / / / ________/`---------'     \   / \_
   / / \ \               \  \ \_ \
   ( <  \ \               > /  \ \
   \/   \\_             / /    > )
        \_|            / /    / /
                    _//    _//
                    /_|    /_|

    

FAQ: Veel gestelde vragen

Is het zo dat en waarom?

djfi